MCN – montage- en lasbedrijf sinds 1990

MCN richt zich op het vakkundig en zelfstandig uitvoeren van WTB-montage-, installatie- en lasprojecten binnen de voedselverwerkende tot chemische industrie.
Ook bieden we ondersteuning bij hijswerkzaamheden en machineverplaatsingen, veelal gecombineerd met las- en montagewerkzaamheden.

Ter ondersteuning van de buitendienst en voor afzonderlijke projecten beschikken we in Culemborg over een compleet uitgeruste metaalbewerkingswerkplaats van ca. 500m2 met 3,2t bovenloopkraan.

We zorgen ervoor dat onze klanten dag en nacht op een oplossing kunnen rekenen. Wij voeren onze werkzaamheden uit als aangenomen project en op regiebasis. Ons bedrijf is VCA**-gecertificeerd en Metaalunie-lid.

MCN heeft 20 vaste medewerkers en leent gemiddeld 5 a 10 vakkrachten in. Onze teams van vakkundige Nederlandse medewerkers zorgen er voor dat uw project perfect wordt afgerond.

We voeren onze projecten voornamelijk uit binnen Nederland, zo nu  en dan Duitsland en België en voor sommige klanten verder in Europa en wereldwijd.

MCN is een familiebedrijf, in 1990 opgericht door Jan Verbaast en richtte zich de eerste instantie vooral op staalconstructie en kraanbouw.  Medio 2008 heeft zijn dochter Jeannette het bedrijf overgenomen.

Missie

Onze missie is om dé specialist te zijn in het leveren van mens en middel op gebied van installatie, revisie en engineering in uw industriële omgeving.

Kernwaarden

De kernwaarden van MCN zijn: vakmanschap, oplossingsgerichtheid, samenwerking, kostenbewustzijn en veiligheid & gezondheid.

Ideale doelen

Onze ideale doelen zijn: het onmogelijke mogelijk maken, “als MCN het doet komt het goed” en de techniek gebruiken als gereedschap voor groei.

ZOEKT u EEN VAKKUNDIGE EN FLEXIBELE OPLOSSING?

De inventiviteit en kwaliteit van de teams van MCN is in veel gevallen doorslaggevend om binnen de gewenste tijd een project succesvol af te ronden.

Neem contact op

Neem contact op

Contact

Neem contact op

Annuleren